Voor professionals

Werk jij in het sociaal domein: welzijn, jeugdzorg, onderwijs of kinderopvang dan kun je bij mij terecht voor Loopbaancoaching, Stress coaching en burn-out preventie.

Als ervaren loopbaancoach en ervaringsdeskundige met verstand van zaken van jouw werkveld kan ik je op maat ondersteunen. 

De manier waarop je naar jezelf kijkt, wordt altijd werkelijkheid

Loopbaancoaching

Als loopbaancoach ondersteun ik je bij het ontdekken van een passende en gewenste loopbaanrichting. Dit kan binnen een huidige functie, re-integratie, loopbaanswitch of werkloosheid zijn. Graag ondersteun ik je bij het (her)ontdekken van je (kern)kwaliteiten, passies en drijfveren. Zo wordt de rode draad in je loopbaan zichtbaar of creëer je een nieuwe koers. Door het zien van je unieke talenten en het weten dat er maar één is zoals jij, maak je de weg vrij voor het zien van mogelijkheden en kun je met hart en ziel je nieuwe of hervonden koers volgen. Het plezier en de flow zullen volgen!

Inspiratie voor je loopbaanvraag

 • Het (her)ontdekken van je (kern)kwaliteiten, passies en drijfveren
 • Samenwerken en omgaan met irritaties
 • Flow en plezier aanwakkeren
 • Jezelf profileren
 • Grenzen aangeven
 • Energie op pijl houden
 • Leren ontspannen tijdens het werk d.m.v. mindfulness, begeleide meditaties, ademhalingsoefeningen (Dit kunnen we samen oefenen)
 • Meer ruimte geven aan uitdagingen en gedragsexperimenten
 • Intuïtie opmerken, zodat nieuwe ideeën en inzichten makkelijker tot je komen en je beter keuzes kunt maken
 • Verankeren van je keuze(s) in het dagelijks leven

Meta is betrokken, oprecht, zorgvuldig en optimistisch. Ze kan goed aansluiten, gebruikt passende tools, brengt rust over en kan goed uitleg geven over lichaam, brein, gedachten, gevoelens en intuïtie.

Stress coaching en burn-out preventie?

Bij stress coaching en burn-out preventie maak ik gebruik van de CSR-Methode. Deze Methode biedt ondersteuning bij het leren omgaan met spanning, vermoeidheid, stressklachten en overspannenheid.

CSR staat voor Chronic Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van verstoringen in de inspannings- en herstelsystemen als gevolg van langdurige stress.

De CSR-methode integreert kennis uit de psychologie, biologie en neurologie en focust bij de behandeling op vier niveaus: lichaam, cognitie, emotie en gedrag.

Het traject bestaat uit 3 fasen:

 1. Roofbouw stoppen & fysiek herstel: Psycho-educatie, stress-oorzaken verminderen, slaapadviezen, leren ontspannen d.m.v. mindfulness, begeleide meditaties en ademhalingsoefeningen.
 1. Reserves aanvullen & zelfmanagement: Herstel, bewustwording van lichaamssignalen, inzicht krijgen in welke overtuigingen, patronen en gedachten niet meer helpend zijn.
 1. Opbouw en verankeren: Opbouw in activiteiten, experimenteren met nieuw gedrag en verankeren van je keuzes in het dagelijks leven.

Werkwijze

Kennismakingsgesprek: heb je vragen en wil je kort kennismaken dan kan dat gratis en vrijblijvend, neem gerust contact op!

Aanmelden en intake: na aanmelding stuur ik een algemene vragenlijst toe. Aan de hand van de ingevulde vragenlijst volgt een intakegesprek. In dit gesprek luister ik naar je en stel ik vragen om je situatie en vraag goed te begrijpen.

De sessies: Een traject bestaat veelal uit 3 tot 5 sessies van ongeveer 90 minuten. Bij stressklachten en overspannenheid kunnen er mogelijk meer sessies nodig zijn. Na 3 sessies volgt een evaluatiegesprek. De sessies vinden idealiter 1 keer per 2 weken plaats.

Eindevaluatie: na het traject is er een eindgesprek. We kijken terug hoe de sessies verlopen zijn en of er nog vragen zijn.

Tarieven voor professionals

Loopbaancoaching of stress coaching

€ 120,- (90 min)

*Prijzen zijn exclusief 21% btw

Verhinderd? Graag minimaal 24 uur voor de afspraak telefonisch laten weten. De volledige kosten zullen dan niet in rekening worden gebracht.